Menu

Τελευταία Νέα

Η παρουσία της Fire Blue στην Aquatherm Athens 2018

Η εταιρία FIRE BLUE συμμετείχε στην Aquatherm Athens 2018 παρουσιάζοντας νέα αλλά και best seller προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Ευχαριστούμε το δίκτυο συνεργατών που συμμετείχαν στην έκθεση και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και το ενδιαφέρον σας.

FIRE BLUE μια μεγάλη οικογένεια γύρω από το τζάκι!

περισσότερα...

H Fire Blue στην Infacoma & Aquatherm Athens

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των εκθέσεων Infacoma & Aquatherm στην Αθήνα το Μάρτιο του 2017, το εκθεσιακό "δίδυμο" μεταφέρεται στο νεο, μεγαλύτερο χώρο, στο MEC Παιανίας απο 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο C32

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 9/2 : 16.00-21.00
Σάββατο 10/2 : 10.00-21.00
Κυριακή 11/2 : 10.00-21.00
Δευτέρα 12/2 : 10.00-20.00

περισσότερα...

Ενεργειακή εστία FB-80 απο την Fire Blue

Η εταιρία FIRE BLUE, βασισμένη σε πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στα ενεργειακά προϊόντα, παρουσιάζει τη δική της ενεργειακή ένθετη εστία, φέρνοντας κάτι καινούργιο στην αγορά!
Το μοντέλο FB-80 είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα με Γερμανική πιστοποίηση και εσωτερικά επενδυμένο με πλάκες thermotte με την εγγύηση της Nordpeis αποκλειστικά για την Fire Blue.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Θερμική Ισχύς : 7 kW
Εύρος : 3,4 - 9,2 kW
Ενεργειακή απόδοση : 80 %
Ωριαία κατανάλωση καυσίμου : 2 Kg/h
Θερμαινόμενο εμβαδόν : 25 - 120 m2
Εκπομπές CO (με παροχή Ο2 σε ποσοστό 13%)  0. 090 %
Βάρος  112 Kg
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) : 78.5 / 45 / 48 cm

περισσότερα...

Η απόλυτη σόμπα Alderlea T6 από την Pasific Energy!!!

Η καλύτερη πρόταση απο τον Καναδά ήρθε να ζεστάνει μεγάλους χώρους με μικρή κατανάλωση και εκπληκτικές επιδόσεις!  

*80.5% απόδοση
*29 kW

Η μεγαλύτερη σόμπα από την γκάμα Alderlea είναι η λύση για να κρατήσετε ζεστούς και άνετους μεγάλους χώρους ακόμη και τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.

περισσότερα...

Γνωρίστε τη νέα δυνατή σόμπα Alderlea T5 από την Pasific Energy!

*81.6% απόδοση
*21.1 kW

Η διαχρονική ομορφιά της σόμπας από χυτοσίδηρο με την πρόσθετη χάρη του σμάλτου πορσελάνης δημιούργησαν την κλασσική και πρώτη σε πωλήσεις σόμπα Τ5
Κλασσικό στιλ σε συνδυασμό με εξαιρετική λίστα επιδόσεων και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

*Αξιόπιστη και ανθεκτική τεχνολογία με εγγύηση εφ’ όρου ζωής!
*Σύστημα καθαρισμού κεραμικού γυαλιού, εύκολο στη χρήση σύστημα στάχτης και κρυφές εστίες μαγειρέματος.
*Επένδυση σε πορσελάνη Majolica καφέ ή κόκκινη και Antique λευκό.

περισσότερα...

Νέα σόμπα ΤΝ20 απο Καναδά! Γνωρίστε τον αληθινό Βορρά

Σας παρουσιάζουμε τη σόμπα ΤΝ20 από την σειρά True North της Pacific Energy απο Καναδά.  
Κατασκευασμένα στη Βόρεια Αμερική, το κάθε True North έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τόσο στην κατασκευή όσο και στις επιδόσεις.
Γνωρίστε την ασφάλεια, την αξία και την οικολογία του αληθινού Βορρά.
*Τριτογενή καύση
*LHV Tested Efficiency 81.0%
  HHV Tested Efficiency 75%
*Εξαιρετική κατασκευή
*Μεγάλο χώρο για ξύλα (50cm)
*Λειτουργεί και ως εστία για ψήσιμο
*Στα μεγαλύτερα μοντέλα η εταιρία δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής 

περισσότερα...

Η Fire Blue στην 7η Energytech και 32η Infacoma

Η Fire Blue θα λάβει μέρος στην 7η Διεθνή Έκθεση Energytech που διοργανώνεται παράλληλα με την 32η Διεθνή Έκθεση Infacoma και θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 12 με 15 Φεβρουαρίου 2015.

Θα μας βρείτε στο : περίπτερο/τομέας 10 - stand 4

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη, Παρασκευή : 11.00-20.00
Σάββατο: 11.00-21.00
Κυριακή : 11.00-20.00

περισσότερα...

Η παρουσία της Fire Blue στην 3η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός''

Η εταιρία FIRE BLUE συμμετείχε στην 3η Έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2014.

Για ακόμη μια φορά παρουσιάσαμε τα προϊόντα των εταιριών Nordpeis, Meteor, Nordflam, Rocal, HS Flamingo, Aduro, Euroteplo και Xeoos.

Ευχαριστούμε το δίκτυο συνεργατών που συμμετείχαν στην έκθεση και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και το ενδιαφέρον σας.

Η FIRE BLUE αναβαθμίζει συνεχώς το δίκτυο της, προσθέτει νέες εταιρίες και αξεσουάρ, άριστης ποιότητας προϊόντα και μεγαλώνει το δίκτυο αντιπροσώπων ώστε να βρίσκεται τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας, χωρίς μεσάζοντες και στις φθηνότερες τιμές στην Ευρωπαϊκή αγορά!

FIRE BLUE μια μεγάλη οικογένεια γύρω από το τζάκι!

περισσότερα...

H Fire Blue στην KAVALAEXPO 2014

H Fire Blue θα συμμετάσχει στην KAVALAEXPO, απο 26/9/2014 εως 1/10/2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο "Απόστολος Μαρδύρης", Νέα Καρβάλη – Καβάλας, με τον αντιπρόσωπο κ. Καραμάνογλου - "ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ"

Η KAVALΑEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καβάλα, την πόλη που αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η KAVALΑEXPO πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

http://www.kavalaexpo.gr/

Ώρες Λειτουργίας: 
Παρασκευή: 20.00-22.30
Σάββατο – Κυριακή: 10.00-22.30
Δευτέρα - Πέμπτη: 17.00-22.30

περισσότερα...

H Fire Blue στην 3η έκθεση “Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός''

H Fire Blue θα συμμετάσχει στην 3η έκθεση “Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός'', η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Θα μας βρείτε στο περίπτετο Νο.24

«Μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές, είναι πια αποδεκτό από όλους, ότι η Έκθεση έχει γίνει το πολυτιμότερο εργαλείο επικοινωνίας και αύξησης των πωλήσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο, την ίδια στιγμή που το καταναλωτικό κοινό της δίνει πλέον ξεκάθαρα την ψήφο εμπιστοσύνης του, “ψάχνοντάς” και ρωτώντας για αυτήν, στην προσπάθειά του να βρει λύσεις σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητάς του.»

Πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2014, 14:00 - 21:00                                                                            

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2014, 10:00 - 21:00    

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2014, 10:00 - 21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2014, 11:00 - 21:00

περισσότερα...

Η παρουσία της Fire Blue στην 2η Εμπορική -Τουριστική & Πολιτιστική Έκθεση expo – AEGEAN

Η FIRE BLUE συμμετείχε στην 2η Εμπορική -Τουριστική & Πολιτιστική Έκθεση expo – AEGEAN στην μαρίνα Μυτιλήνης, με τους αντιπροσώπους μας Αντώνη Χριστέλη και Μιχάλη Βουνάτσο και παρουσίασαν με επιτυχία τα προϊόντα των εταιριών μας.

Ευχαριστούμε το δίκτυο συνεργατών που συμμετείχαν στην έκθεση και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και το ενδιαφέρον σας. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας, χωρίς μεσάζοντες και στις φθηνότερες τιμές στην Ευρωπαϊκή αγορά!

FIRE BLUE μια μεγάλη οικογένεια γύρω από το τζάκι!

περισσότερα...

H Fire Blue στην 16η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης «Alexpo 2014»

Φέτος διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη η 16η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2014, ένας θεσμός κορυφαίας σημασίας που αναβαθμίστηκε ώστε να αποτελέσει πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να σημειώσουν πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας.

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τις εταιρίες και τα νέα προϊόντα της FireBlue. Θα μας βρείτε στο περίπτερο 79.

«Δύο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της Alexpo 2012, η Διεθνής Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης επιστρέφει δυναμικά. Εκπρόσωποι διμερών επιμελητηρίων, επιμελητηρίων του εξωτερικού, εμπορικοί ακόλουθοι και επιχειρηματίες θα ενδυναμώσουν το διεθνή χαρακτήρα της Έκθεσης, συμμετέχοντας σε b2b συναντήσεις που αποβλέπουν στη δημιουργία επωφελών συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών. Η διάρθρωση της Alexpo2014 σε 4 θεματικές ημέρες (Τουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Καινοτομίας και Μεταποίησης, Λιμανιού) έχει σαν στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ξεκάθαρου μηνύματος προς τους επισκέπτες που για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα, παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύπλευρου προγράμματος που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.»


Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή & Σάββατο: 19.00-24.00
Κυριακή: 11.00-24.00
Δευτέρα & Τρίτη: 19:00 -24:00

Είσοδος: 
Παρασκευή - Δευτέρα: 1 Ευρώ για τον εκθεσιακό χώρο
Tρίτη: Ελεύθερη είσοδος σε όλο το κοινό

περισσότερα...

H Fire Blue στην 2η Εμπορική – Τουριστική & Πολιτιστική Έκθεση «expo-AEGEAN»

Η «expo – AEGEAN» διοργανώνει δυναμικά την 2η Εμπορική -Τουριστική & Πολιτιστική Έκθεση» στη μαρίνα Μυτιλήνης από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με συμμετοχή περισσότερων από 140 επιχειρήσεων – φορέων από Ελλάδα και Τουρκία.

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τις εταιρίες και τα νέα προϊόντα της FireBlue. Θα μα βρείτε στο περίπτερο 47.

«Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των μεγαλουπόλεων της χώρας μας, όπως  και των παραλίων της Τουρκίας. Το μεγάλο στοίχημα όλων μας είναι να μετατρέψουμε την οικονομική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους γείτονες Τούρκους.»

Είσοδος 4€

περισσότερα...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ HS Flamingo

Προσφορά σε σόμπες νερού καλοριφές της HSFlamingo

Σόμπα Νερού Anna MAXIMA
Τιμή : 990.00 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής
Ονομαστική Ισχύς : 20 kW
Ισχύς Εξόδου Νερού : 12 Kw
Μέγιστη Θερμοκρασία : 80 0C
Απόδοση : 81%
Μπουρί : 160mm
Μέση θερμοκρασία αέρα καύσης : 280 0C
Όγκος Θερμοεναλλάκτη : 18 lt
Μέγιστο Μήκος Ξύλου : 50 cm
Βάρος: 210 kg


Σόμπα νερού Anna III
Τιμή : 768,00 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής
Ονομαστική  Ισχύς : 13,5 kW
Ισχύς Εξόδου Νερού: 8 Kw
Μέγιστη Θερμοκρασία : 80 0C
Απόδοση : 77,3%
Μπουρί : 150mm
Μέση θερμοκρασία αέρα καύσης : 267 0C
Όγκος Θερμοεναλλάκτη : 10,8 lt
Μέγιστο Μήκος Ξύλου : 35 cm
Βάρος: 155 kg


Σόμπα νερού Anna ΙV
Τιμή : 786,00 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής
Ονομαστική  Ισχύς εξόδου : 13,5 kW
Ισχύς Εξόδου Νερού : 8 Kw
Μέγιστη Θερμοκρασία : 80 0C
Απόδοση : 77,3%
Μπουρί : 150mm
Μέση θερμοκρασία αέρα καύσης : 267 0C
Όγκος Θερμοεναλλάκτη : 10,8 lt
Μέγιστο Μήκος Ξύλου : 35 cm
Βάρος: 155 kg

 

Για πληροφορίες - αγορές καλέστε ή στείλτε μας μήνυμα : 

Fire Blue 
2645097006, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
και
ΥΔΡΟΔΟΜΗ 
Φιλικής Εταιρίας 81
Βολος
2421081870, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

H Εταιρεία HS Flamingo είναι παραγωγός των υψηλής ποιότητας τζακόσομπων HS Flamingo, και των ένθετων τζακιών νερού Aquaflam. Επιπλέον, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χονδρικής πώλησης με μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την οικοδόμηση τζακιών στην Τσεχική Δημοκρατία. Είναι μια αμιγώς τσεχική εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά.
Στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα φάσμα των προϊόντων που θα ικανοποιούν τους επαγγελματίες σε αυτόν τον κλάδο, καθώς και τους τελικούς πελάτες στην ποιότητα και στην τιμή.

περισσότερα...

ROCAL - Νέα εταιρία στην οικογένεια της Fire Blue

Η Fire Blue παρουσιάζει την εταιρία ROCAL

H Manufacturas Rocal SA ιδρύθηκε στο Centelles (Βαρκελώνη) το 1982 με μια σαφή αποστολή: την κατασκευή και πώληση όλων των προϊόντων φωτιάς!

Σήμερα η εταιρεία παραμένει πιστή στις αρχές της και όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες σειρές προϊόντων όπως τζάκια, σόμπες, ένθετες κασέτες και τζάκια κήπου. 

Εγγύηση ποιότητας : Κατέχοντας τη τελευταία λέξη στην τεχνολογία, σε μηχανήματα, υπολογιστικά συστήματα, μέσα μεταφοράς, κ.λπ., η εταιρία προσφέρει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, το βασικό στοιχείο του συστήματος παραγωγής της Rocal είναι η ομάδα της του προσωπικού, χάρη στους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια εικόνα αξιοπιστίας, ποιότητας, εξυπηρέτησης των πελατών μετά την πώληση και πάνω απ' όλα μια στενή σχέση με τους πελάτες.

Στην εταιρία Rocal θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, απο εστίες, ένθετες κασέτες, σόμπες και τζάκια κήπου. Τεχνογνωσία και Ποιότητα σε Προσιτές Τιμές!!!

περισσότερα...

NORDflam - Νέα εταιρία στην οικογένεια της Fire Blue

Η Fire Blue παρουσιάζει την εταιρία NORDflam. Η σειρά προϊόντων Nordflam ανήκει στην εταιρία EKKOM, με έδρα της στo Cieszyn από το 1998.

 

Προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θέρμανσης, ειδικά:

Σόμπες από χυτοσίδηρο και χάλυβα 

Ένθετες εστίες από χυτοσίδηρο 

Αξεσουάρ τζακιού όπως σχάρες τζακιού, ξύλινες σχάρες, κιτ τζακιού κλπ.

Στόχος τους η κάλυψη των αναγκών των πελατών τους και ως εκ τούτου ακολουθούν συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και βελτιστοποιούν τα προϊόντα αλλά και τις τιμές τους.Στην NORDflam θα βρείτε εστίες και σόμπες σε απίστευτα οικονομικές τιμες. Η ζεστασιά σας ειναι δική μας υπόθεση!

περισσότερα...

Η παρουσία της Fire Blue στην 8η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα"

Η FIRE BLUE συμμετείχε στην 8η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα", στη ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τον αντιπρόσωπο Τασσόπουλο Αντώνιο και παρουσίασε με επιτυχία τα προϊόντα των εταιριών Nordpeis, Meteor, HS Flamingo, Aduro, Euroteplo και Xeoos και την καινούργια εταιρία Rocal.

Ευχαριστούμε το δίκτυο συνεργατών που συμμετείχαν στην έκθεση και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και το ενδιαφέρον σας. Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας, χωρίς μεσάζοντες και στις φθηνότερες τιμές στην Ευρωπαϊκή αγορά!

FIRE BLUE μια μεγάλη οικογένεια γύρω από το τζάκι!

περισσότερα...

H Fire Blue στην 8η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

Η Fire Blue λαμβάνει μέρος στην 8η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα", 2 εως 7 Μαϊου 2014 στη ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τις εταιρίες και τα νέα προϊόντα της FireBlue. Θα μα βρείτε στο περιπτερο 105.

"Η Έκθεση ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ διοργανώνεται από το 2003 ανά 2 έτη.Το ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ κατά καιρούς, έχει φιλοξενήσει επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα και για αυτόν τον λόγο χαρακτηρίζεται μια από τις πιο αναγνωρισμένες διοργανώσεις του κλάδου.Χαρακτηριστικά, τις διοργανώσεις από το 2004 τίμησαν με τη συμμετοχή τους περισσότερες από 450 επιχειρήσεις από την Αρκαδία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, ανά έκθεση, ενώ η επισκεψιμότητα ανέρχεται στις 20.000 κατά μέσο όρο ανά διοργάνωση.Από το 2004 την αναδοχή της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALFA EXPO την οποία και εμπιστεύτηκε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την πολύχρονη πείρα της σε παρόμοιες εκδηλώσεις- διοργανώσεις.Τη διοργάνωση στηρίζουν κάθε φορά Κυβερνητικοί και Δημόσιοι Φορείς με την παρουσία τους καθώς και ουσιαστική στήριξή τους."

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 17:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ : 10:30-22:00
περισσότερα...